Wie is Go Car Autobedrijf

Go Car Autobedrijf (GCA) is sinds kort gevestigd aan de Loodsstraat 3 te Hengelo.
Na vijftien jaar aaneengesloten werkervaring bij één van de grootste autodealers in de regio Twente heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen. Dit is ontstaan vanuit mijn visie dat u als autobezitter de beste prijs-kwaliteit verhouding verdient. Ik lever exact dezelfde producten en service als een grote autodealer, echter tegen een verantwoordbare prijs.

Dit komt tot stand door het verschil in uurtarief wat ik in rekening breng als zelfstandig ondernemer.
Daarnaast ben ik door mijn werkervaring en certificaten in staat om efficiënter en effectiever te werken dan vele grote en andere autodealers bij u in de regio.

Een veel gemaakte fout onder autobezitters is dat zij hun auto incidenteel laten controleren, terwijl kosten preventief voorkomen hadden kunnen worden. Het is in uw geval mogelijk van belang om te kijken wat er nog dient te gebeuren. Neemt u gerust contact op zodat wij u een vrijblijvende voorbeeldberekening kunnen geven en onze verdere werkwijze kunnen toelichten.

Missie:

Het is onze missie om topkwaliteit service te leveren door middel van transparante en scherpe prijzen, waarbij de tevredenheid van de klant centraal staat.
Wij realiseren dit door middel van de volgende kernpunten:

Veiligheid
Expertise
Transparantie
Kwaliteit
Voorrekeningen van nota's
Snel en accuraat handelen
Direct en persoonlijk contact met de servicemonteur

 

Visie:

Go Car Autobedrijf streeft naar een landurige relatie met u als klant, waarbij eerlijkheid en transparantie voorop staan. Dit stamt voort uit de jarenlange ervaring en verscheidene officiële certificaten die onze monteurs hebben behaald. De kwaliteit en veiligheid van de autobestuurder staat hierbij centraal en deze kunnen wij garanderen door middel van de gecertificeerde producten en onze efficiënte werkwijze. Op deze manier kunnen onze klanten keer op keer tevreden de garage verlaten zonder verdere kopzorgen.

KvK: 62011243
Btw: NL002321963B86

Klanten Beoordelinge

Vragen over uw Auto onderhoud?

Wij helpen je graag

0646594367

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
09.00 - 17.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur.

Adres:
Go Car Autobedrijf
Loodsstraat 3
7553 ED Hengelo

Contact

Loodsstraat 3
7553 ED Hengelo
074-3579960
06-46594367 

Openingstijden

Maandag - vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 15:00
Zondag: Gesloten